GRILOVANIE - Vyberte si druh obalu - Pap./plast. obal s okienkom do 800g
Koreniny a koreninové zmesi ako stvorené pre dosiahnutie novej dimenzie v disciplíne: GRLOVANIE. Nebojte sa vyskúšať nové výzvy, nové kombinácie, nové chute, nové vône...
Prekvapte rodinu, či vašich hostí a pripravte mäso, ryby alebo zeleninu, na netradičnom korení, či koreninovej zmesi. Vyhľadávajte zložky korenín cez naše vyhľadávanie - stačí zadať 3-4 znaky koreniny a objaví sa ponuka.
Šťavnaté Kura
Tzatziky
CHCETE VÝRAZNE UŠETRIŤ NA KORENINÁCH? VNÍMAJTE KILOVÉ CENY NA CENOVKÁCH!
"Zober tie druhé, tie stoja len EURO!" počuť často od zákazníkov stojacich pred regálom s koreninami v super, či hypermarketoch. Jasné. Na prvý pohľad dobrá voľba - za balenie zaplatíte malú čiastku. Ale je tu jedno OBROVSKÉ ALE. Čím je v balení menej gramov produktu, stáva sa tento produkt extrémne predražený a to najmä o cenu jeho obalu.
Pozrite sa spolu s nami na niekoľko reálnych príkladov. Pokračovať...
PREČO SÚ KORENINY V ŠPAJZKE TAKÉ LACNÉ? LEBO SÚ BEZ OBALU!
Áno, zákazníkom, ktorí nakupujú koreniny v ŠPAJZKE do vlastného obalu, je to jasné už niekoľko rokov - pre vás ostatných, prinášame podrobné porovnanie, prečo je tak výhodné nakupovať koreniny v bezobalovom obchode.
V článku sa dočítate:
- akú časť z ceny balenia korenín tvorí v štandardnom obchode práve obal
- o rozdieloch v cenách základných korenín a prečo sú tie najľahšie v bežnom obchode najdrahšie
- o prehľadnom porovananí cien v zahraničnom reťazci s cenami sypaných korenín v ŠPAJZKE
- prečo je lepšie obal z korenín opätovne naplniť v ŠPAJZKE, než kúpiť ďalšie nové balenie v bežnom obchode
Mletá paprika. Ako rozoznať tú kvalitnejšiu?
Poviete si: "Paprika - mletá ako mletá - čím tmavšia, tým lepšia." Stačí Vám tento pohľad, alebo sa v mletej paprike vyznáte? Ak pri kúpe nemáte možnosť vidieť viac druhov mletých paprík vedľa seba, spoľahnete sa len na svoj úsudok a "odporúčania" predávajúceho. Skúste sa ho ale opýtať, akú hodnotu ASTA má jeho mletá paprika. Stretnete sa pravdepodobne s nechápavým pohľadom. No ak by ste mali šťastie na odborníka, ktorý svoj produkt miluje, mali by ste tiež niečo o tej skratke vedieť, aby ste mu boli partnerom do debaty... :-)
Chcete sa dozvedieť viac...?
Nechávate po grilovaní uhlie bez úžitku dohorieť? Využite ho ešte raz!
Či grilujete mäso, zeleninu alebo ryby - potrebujete zdroj energie. Ak používate drevené uhlie či grilovacie brikety, máme pre vás foto návod, ako radikálne ušetriť ich spotrebu. Nápad vznikol pozorovaním dohorievajúcej pahreby a urýchlenej potreby odložiť gril pred dažďom. Vzniklo z toho pravidlo - tradícia ako ukončiť jednu grilovačku a ako začať tú ďalšiu. :-)
Soľ nad zlato? Vážne?
Veď je to LEN OBYČAJNÁ SOĽ, povedal kráľ...