SUŠENÉ OVOCIE

Mnohí SUŠENÉ OVOCIE poznáme, ale málokto si uvedomuje, akú môže mať dôležitú funkciu pri našom uponáhľanom stravovaní. Sušením sa v ovocí zachovávajú takmer všetky dôležité látky, je cenovo dostupné a môže byť denne na vašom stole.

Sušené ovocie vzniká odstránením väčšej časti vody z čerstvého ovocia. Jeho výroba umožňuje zachovať chuť, výživové hodnoty a predĺžiť trvanlivosť ovocia.

Každý druh sušeného ovocia má svoju charakteristickú chuť. Niektoré sú sladké, iné môžu mať kyslejšiu chuť alebo kombinujú sladkosť s ľahkou horkosťou. Ich textúra môže byť šťavnatá alebo mäkšia v závislosti na type ovocia a spôsobe výroby.

Odporúčané10

Poradca

Skúsili ste už nákup bez obalu?

Skúsili ste už nákup bez obalu?

Sú dve možnosti ako u nás nakúpiť bez nutnosti vytvárať plastový odpad z obalov. 

Buď sa zastavíte osobne v ŠPAJZKE v Senci alebo využijete ponuku nášho e-shopu a nakúpite buď do papierových vrecúšok, do ktorých produkty štandardne balíme, alebo si vyberiete inú formu obalu - vrátane tej, z doručením vlastných obalov. Viac...