Nakupujte za diskontné ceny!

Vytvorili sme priestor, kde nakúpite ešte lacnejšie! Nakupujte vo väčších baleniach - nakúpujte za výhodnejšie ceny. Jednoducho - vo väčšom.

Po dohode s viacerými výrobcami a dodávateľmi vám vieme ponúknuť 5kg balenia za výhodnejšie ceny. Balené najmä v papierových, ale aj plastových obaloch, takže nevytvárame zbytočný odpad z potravinových obalov. Kúpou 5kg balenia ušetríte niekedy až 12ks plastových balení po 400g. Aj preto sa cena pri 5kg balení sme prispôsobí diskontnej politike nákupu vo veľkom.

Vmímajte v reťazcoch ceny za kilo! Pozriete sa ako dnes nakupujete napr. STRUKOVINY a RYŽU a prepočítajte si cenu na kilo. A potom sa pozrite, koľko ušetríte, ak u nás nakúpite 5kg balenia!

Že je pre vás 5kg zbytočne veľa? Spojte sa! Oslovte rodinu, priateľov, nakúpte spoločne a rozdeľte sa. A zrazu tých 5kg bude aj málo. :-) Aj toto je jedna z možností.

Porovnajte ceny - vnímajte na cenovkách v reťazcoch ceny zobrazené malým písmom v spodných častiach cenoviek. Ďalší z pozitívnych argumentov - vyskúšajte to. Budete prekvapení.

Nakupujte vo veľkom, nakupujte DISKONTNE!